Avslutningsklänningen!

Det här är avslutningsklänningen jag nämde i förra inlägget. Jättefin tycker jag! Från VERO MODA160kr! (:
Skorna får ni snart se! ;)

Märke: ONLY



Dagen!

Idag har jag varit på Center Cyd för att titta på avslutningsklännig och skor. Jag hittade en söt vit klänning inne på Vero Moda som jag köpte. Sedan köpte jag ett par bruna ballerinaskor med lite "dekerationer" eller vad man nu ska säga?, inne på skopunkten Jag kan visa allt i ett inlägg någon annan dag.
Nu på kvällen blev det då Melodifestivalen och jag rösta tre gånger på Moldavien, men det gick ju inte så bra för dem. :/ Jag tyckte att vinnarlåten var okej, men inte jättebra. Vad tyckte ni om den?

Hade tänkt shoppa lite på ginatricot nu i veckan, tror att det blir det här på bilden nedan då!




Melodifestivalen?

Hej! Titta på molodifestivalen, deltävling 2 igår. Det var synda att inte Anna gick vidare. På tal om det hade jag uppsjungning  i skolan idag. Sjöng då This is my life. ;) Det gick ju inte så jättebra om man säger så? :P
Imorgon blir det nog Center Cyd. Jag ska titta på avslutningskänning, skor och kanske även några av plaggen jag visade i förra inlägget! (:

Här har ni mina favoriter i melodifestivalen! Vilka är era favoriter?
Safura - Drip Drop (Azerbaijan)

SunStroke Project & Olia Tira - Run Away (Moldovien)

Paula Seling & Ovi - Playing With Fire (Romänien)



Somriga kläder!

Var inne på ginatricots hemsida idag och hittade några jättesöta och somriga kläder som ni kan se här nedan!

149 och 199 kr.

199 och 99 kr.




Sommarskor!

Nu ska jag snart köpa nya sommarskor och jag har redan hittat två favoriter!
229 och 199 kr, båda från Deichmann!




Vardag?

Hejhej, Idag har jag inget speciellt att skriva om, jag vill bara va lite aktiv, hehe ;) Nu går allt fel för tillfället, t.ex. i skolan, det är så jobbigt med dem sista proven nu innan lovet :/, men jag längtar som in i till sommarlovet!

Det är jättefint väder idag, solen skiner och det är varmt! :D

Ke$ha - Your Love Is My Drug.



Party Animal

Hello! Idag har jag tagit spex-foto. Haha, det var kul. Fast vissa såg ut som vanligt, lite tråkigt tycker jag... Jag kan lägga upp det här när jag fått det! Just nu sitter jag och kollar på ugly betty, säsong 1. Jättebra! Jag har nästan glömt dom första avsnitten. Snart blir det Anna Anka söker assistent.

Akon Ft. David Guetta - Party Animal



Måndag

Hejsan! Idag har jag bara haft 3 lektioner, så det har gått snabbt. Idag har solen tittat fram, på tiden... Jag har även tagit mig ut för att fotografera lite. Det var länge sen! Jag fick en del bra bilder faktiskt. Ikväll ska jag kolla på top model och svenska hollywood fruar, närgånget. Imorgon händer det inget speciellt, tyvärr...




Picture


Shopping!

Hej!, idag har vi varit i stan. Jag köpte ett par knäbyxor från Kappahl, 249kr och ett par jeansshorts från H&M, 299kr som ni kan se på bilden nedan! Alexandra köpte en mascara! :)

Jättesnygga tycker jag! Vad tycker ni?



Ullared

Hello! Idag har vi varit och handlat lite i ullared. Det var kul! Jag köpte en del saker men jag visar dom inte idag. Just nu kollar jag på simpsons, väntar på vampire diaries. Vad ska ni göra ikväll?

Cheryl Cole - Fight For This Love



Update

Hejsan! Nu är det dags att skriva lite tycker jag. Idag skulle vi ha orientering, men missade bussen... Snart ska jag iväg och handla. Idag har det regnat nästan hela tiden, hur är ditt väder? Och det är ungefär 4 veckor till sommarlovet, man kan inte tro det iallafall...

Adam Lambert - What Do You Want From Me



Ps3

Hejsan! Äntligen fredag, så skönt. På senaste tiden har jag velat läsa mycket böcker. Funderar på att köpa en bok, vampire dairies. Idag ska jag inte göra så mycket förutom spela final fantasy XIII, ps3. Någon annan som spelar det? :)

 


Många prov

Imorgon har jag nationellt prov i no, kemi. Och sen engelska, uppsats. Suck!




Sugen på att shoppa...

Men måste spara!


Från Gina Tricot.


Hissar & dissar


Hissar
Solen - Behövs en förklaring?
Kilklackar - Jättesnyggt, till rätta kläder.
Marabou  - Så sugen!

Dissar
Dålig uppdatering - Vi vet...
Blött hår - Obehagligt
Skolan



Blommigt eller inte?

Vilken är finast? Har du köpt klänning till din avslutning?


Från bubbleroom.se


RSS 2.0