Snabbt inlägg!

Hej, sitter här och tittar på tv, men ska nog snart gå och lägga mig, men innann det ska jag nog läsa lite ur boken i taket lyser stjärnorna som jag köpte på bokrean i Torsdags. Den är faktiskt riktigt bra än så länge! (: Jag har inte sett filmen än men jag vill se den, men först ska jag nog läsa klart boken! (: Ha det bra!



Vinn Fokis outfit från Kii!

Hej, nu är jag med och tävlar om Fokis outfit från Kii.se! :D

Som ser ut såhär! Jättesnygg tycker jag! (:



Yesterday & Today's fashion!

Hej, här har ni 2 bilder på dagens outfit och 1 på gårdagens! Vad tycks? (:

Dagens outfit!


Stickad tröja.
Vit linne under.
Svarta strumpbyxor.

Gårdagens outfit!

Tunn kofta.
Vitt linne under.
Svarta strumpbyxor.


Vad tycker du om...


Lady GaGa? Tycker du att hon är bra/dålig? Varför? Jag tycker att hon har många bra låtar. Hon kan ha lite konstiga kläder ibland, men det är ju bra att våga vara annorlunda. Hon verkar ju också bli mer berömd hela tiden. Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker om henne.




OUTFIT!

OUTFIT? Kommentera ditt svar! (:
Min favorit outfit är nog strumpbyxor, en tunika och tygskor, hur ser din ut?


Armband med gravering!

Hej, som ni redan vet läser jag ju Louises blogg, Febbs.se, häromdagen var jag då inne på hennes blogg och såg hennes inlägg om att hon fått ett armband, jag gick då in på hemsidan det var från och där hitta jag ett jättefint armband som även hade en tag för gravering, max fem bokstäver och mitt namn är ju exakt fem bokstäver, perfekt! Men just nu är jag pank så jag får se hur det blir! Hemsidan hittar ni här!

Bild på armbandet jag gillar!



Dagens Outfit!

Vad tycks? (:

Lång, pösig tröja.
Vitt linne under.
Svarta strumpbyxor.



Shopping!

Hej! Va i stan med Alexandra idag och handla, bland annat handla jag två plagg från Gina Tricot och 2 filmer.
Det blev den stickade tröjan till vänster på bilden nedan, köpt på Gina Tricot - 149 kr + en blå tunika som även är köpt på Gina Tricot. (bilden längst ner.)

Jag tycker att axelbanden är väldigt coola! Från Gina Tricot - 99 kr.



Bloggar vi läser!

Alexandra läser oftast ur dessa bloggar:
Kissies.se
,
Fokis.se
&
Kenzas.se

Petra läser oftast ur dessa bloggar:
Febbs.se
,
Fokis.se
&
Dessies.se


Dagen & annat!

Hej, var på Center Syd idag och handla en kofta från New Yorker och puder från H&M, kanske ska till stan på måndag med Alexandra och handla några kläder från Gina Tricot som jag tycker är snygga!

Bland annat dessa:

Båda från Gina Tricot, båda 149 kr.
+
Denna väskan var också väldigt cool.

Från Gina Tricot, 299 kr.


Tävling på Fokis.se!

Jag deltar nu i Fokis tävling om att vinna en t-shirt på fokis.se! Jag har valt t-shirten med "Nightmare Before Christmas" temat här nedan att tävla om eftersom jag tycker om filmer väldigt mycket och jag älskar hela utseendet på t-shirten och jag tycker även att detaljerna på den är väldigt fina. <3
T-shirten hittar du här!

Fin va? :D



Alla <3 dag!

Hur spenderar du alla hjärtans dag? Umgås du med familj, vänner pojkvän/flickvän? Eller gör du kanske inget alls? Vi brukar bara vara med familjen. Kommentera gärna om hur du gör!




Program?

Hello! ♥ Finns det några speciella program som du aldrig missar? Det finns för mig! Jag kollar (nästan) alltid på desperate housewifes, project runway och jag gillar den nya serien vampire dairies mycket. Som ni kanske vet så drar desperate housewifes igång den 2 mars! Jag kommer knappt ihåg hur det slutade...


Sitter du vid tv:n 24/7?


Vad tycker du om...

   
Tatueringar? Tycker du att det är snyggt/fult? Varför? Jag tycker att vissa tatueringar är fina. Det beror på vad den föreställer och var man har den. Jag vill (som jag känner det nu) gärna ha en tatuering fast en liten! Jag tycker att den ska betyda något så man inte bara skaffar för att man vill ha en. Och man ska såklart tänka sig för innan man skaffar. Jag har hört att det är dyrt och gör oerhört ont att ta bort en tatuering. Så tatueringar har både bra och dåliga sidor. ^^






Hej!

Hej, idag har jag inte så mycket att skriva om... Ni kan få några gamla bilder jag har fotat+redigerat och titta på istället!

Några bilder på konsert med Mattias och Erik i Lund!






Armband!

Hej! Jag har på senaste tiden gjort många armband. Jag har gjort 9 st sammanlagt och har blivit väldigt nöjd! Jag har gjort olika "uppsättningar". En med "guldtema", en med "silvertema" och en med lite mer färger. Här har ni några bilder!









Ett snabbt inlägg!

Hej! Jag var i stan i måndags och handlade bland annat en present till Alexandra som fyller år på lördag! :D<3 Men jag kan inte säga vad jag har köpt än! Jag köpte även två nya plagg från Gina Tricot till mig själv. En vinröd tunika och en grå lång "väst" som ni kan se på bilden nedan.




3 Plagg!

Hej, igår var jag inne på H&M:s hemsida och där hitta jag 3 jättefina plagg som jag har funderat på att köpa!



Söt kofta som finns i färgerna grå, mörkblå, svart, lila, grönblå och korall - 199 kr
Mysig huvtröja som finns i färgerna grön, blå, rosa, grå, vit & vit alla med olikt motiv - 249 kr
Fin vårjacka som finns i färgerna svart, blå, grå och beige - 299 kr


Iphone

Hello! ♥ Nu är det äntligen helg. Jag har funderat på att köpa en Iphone. Om du har en eller har haft, var den bra? Men om jag ska köpa en får jag spara ett tag...




Jag vill ha... igen!

Hej, nu har jag gjort en jag vill ha lista igen. Enjoy!



Halsband med kamera från Cocoo - 295 kr
Halsband med cupcake från Cocoo - 245 kr
Jeansfärgad vårklänning från H&M - 299 kr
Vit & blå vårklänning från H&M - 249 kr 
Brunt skärp från Gina Tricot - 79 kr
Svart skärp från Gina Tricot - 99 kr
Ipod touch


RSS 2.0