Ben och Jerry

Hejsan! Just nu sitter jag och smaskar på Ben och Jerry's 'Wich. Mums! Jag har även smakat den andra, peanut butter cookie dough. Jag tycker att 'Wich är godast. Vad tycker du?


Från Melba.se

Hej! Jag var inne på Melba.se idag för att titta på lite kläder och hittade dessa jättesöta koftor!
Vilken tycker du är finast?



Shopping!

Hej! Var i stan igår och shoppa! (: Jag handla en baseboll jacka i röd och en skjorta i blå. Båda från ginatricot! Jag får väl även säga vad Alexandra köpte, eftersom hon aldrig lägger in något inlägg nu för tiden! ;) Hon köpte också en baseboll jacka fast i blå och en svart&vit randig topp!
Kläderna vi köpte ser ni på bilden nedan, vad tycker ni?




Randigt!

Dagens "modebild"! Jag älskar den svart&vita koftan!

Vad tycker ni? (:


Jeansshorts!

Dagens 2:a "modebild" får bli ännu en somrig med jeansshorts!

Perfekt till våren och sommaren!

Vad tycker ni? (:


Blommigt!

Just nu sitter jag hemma eftersom jag är sjuk :(, det är jättetråkigt att jag inte kan vara ute i det fina vädret, men men..så här får ni ett litet inlägg!

Idag får det bli en sommrig "modebild" med blommor!

Vad tycker ni? (:


Jackor!

Var inne på ginatricot.com idag och hittade många rikitgt fina kläder! Så nu har jag fixat lite "modebilder" på det jag tycker är fint! Dessa bilder kommer jag ladda upp ungefär 1 till 2 per dag i ungefär 3 till 4 dagar. Så kommentera gärna vad ni tycker om kläderna!

Idag får det bli lite jackor!



ginatricot tröjor!

Hej! Var precis inne på ginatricots hemsida och hittade några söta och coola tröjor som är jättefina!

149kr, 99kr, 199kr, 99kr

Vilken tycker du är snyggast?


Iyaz nya låt!

Hej! Sitter nu och lyssnar på Iyaz nya låt Solo som är riktigt bra! Den påminer riktigt mycket om sommaren! Jag gillar även hans första låt Replay som också är riktigt bra, men har tröttnat lite på den vid det här laget.... Jag har laddat in en länk med låten Solo här under så att ni kan lyssna på den!



Det är riktigt härligt ute nu, med sol och allt! Har ni också sol där ni bor eller har våren inte börjat komma än?


Nya skor!

Hej! Idag har jag varit på center syd och handlat nya skor, jag handlade skor i färgen röd från le coq sportif, från team sportia och Alexandra köpte ett par vita kawasakii från samma ställe. Här har ni bilder på dem!


Fick bli en egenfotad bild! (:


Glad Påsk!

Hej!, har ni alla haft en glad påsk idag? (: Det har iallafall jag! :) Som påskpresent fick jag ett jättefint halsband av mina föräldrar<3, som ni ser på bilden ovan!.. och ett påskägg med godis från påskharen ;)

Jag vet att vi inte har varit så aktiva på senaste tiden, men lovar att iallafall jag ska förbättra mig nu, så nu har jag en snabb fråga! Svara gärna!
~Vilka inlägg tycker ni bäst om?
Dagens outfit?
Underhållning, som tv-pogram och filmer?
Bara bilder?
Dagens aktiviteter?
Blandad underhållning?
Alltihopa blandat?
Annat? Skiv gärna vad? (:


RSS 2.0