Ny header!

Tidigare idag gjorde jag en ny header till vår blogg, fast igentligen är det den gamla. Jag har bara klistrat in två bilder på Alexandra och mig, men endå!

Vad tycker ni om resultatet, bra eller dåligt?



Dagen!

Hej, idag har jag varit med min kompis Felicia, så därför har jag inte kunnat göra något inlägg! Vi såg bland annat Alvin och gänget 2 som var riktigt bra! (:

Har ni sett Alvin och gänget 2 än?




Apple Ipod Nano!

Hej, jag har på senaste tiden funderat på att köpa Nano Apple Ipod, som ni kanske redan vet. Jag har funderat på att köpa modellen i färgen grön :).

Vad tycker ni?



16 FAKTA OM OSS

PETRAS
FAVORIT:
1. FÄRG? Grön & Rosa
2. MAT? Tacos
3. DJUR? Katt
4. ARTIST/BAND? E.M.D.
5. INTRESSE? Familjen & kompisar
6. FILM? Hairspray
7. POGRAM? Ugly Betty & Desperate Housewifes
8. LÅT? Baby Goodbye med E.M.D.

ALEXANDRAS
FAVORIT:
1. FÄRG? Blå
2. MAT? Tacos
3. DJUR? Katt
4. ARTIST/BAND? Britney Spears
5. INTRESSE? Kompisar
6. FILM? Avatar
7. POGRAM? Ugly Betty & Desperate Housewifes
8. LÅT? VideoPhone men Beyonce Ft. Lady Gaga

Här är vi, är vi inte lika? :)<3



Lösnaglar!

Hej, har precis tittat på Hey Baberiba (säsong 3), men just nu sitter jag och tittar på mtv:s scream queens och Alexandra sitter brevid och tramsar sig, haha! Har tittat på lite olika lösnaglar men är inte säker på vilken sort jag ska köpa, men väljer mellan dessa tre.

Vilka tycker ni är snyggast?

Från Depend - rek. pris 99 kr


Jag vill ha...

Hej! Just nu är jag väldigt sugen på att shoppa, men har inte alls mycket pengar. Jag brukar alltid glömma vad det är jag vill ha och ska köpa, så nu har jag gjort en lista! (:



Rött armband med texten Love makes the world go round från Cocoo - 165 kr
Lösnaglar från Kicks - 79 kr
Gråa joggingbyxor från Edison - 179 kr
Brunt bälte från H&M - 129 kr
Apple Ipod Nono (ipoden på bilden stämmer ej.)
TOTALT: 552kr (ipod ej inräknad.)


Ny hårfärg!

Hej! Idag har jag tonat håret, det blev en lite mörkare brun färg. Har suttit vid datorn nästan hela dagen idag och lyssnat på Justin Beabers Just One Lonely Girl. Den är bara för bra, längre ner finns låten med videon! Tänkte göra ett inlägg lite tidigare men det har ju varit fel på blogg.se ett tag nu, men nu funkar det! (:

Såhär blev håret!


Justin Beaber - Just One Less Lonely Girl



Avatar 3D!

Hejsan ♥ Jag fick bara en sån lust att se avatar en gång till, fast i 3D! Jag älskar avatar och det tror jag att dom flesta gör. Den kommer absolut finnas i min hylla med filmer sen!



Ha det bra! ♥

 

Ett första inlägg!

Hej! Nu lägger jag äntligen upp ett inlägg! Har bara varit i skolan idag och när jag kom hem satte jag mig framför datorn för att ladda ner lite nya låtar och annat. Var i stan i fredags och handlade lite, jag handlade bland annat nagellack, tröja och toning. Jag använder inte nagellack så ofta, men endå!

Här är en bild på nagellacket jag köpte.




Melba.se

God kväll ♥ Jag kollade precis på melba.se och där finns många fina nyheter! Mina favoriter var dock en grå väska och ett par skor. Jättefina!

  

Ha en fortsatt bra kväll! ♥


Phish Food!

Hejsan ♥ Just nu sitter jag och smaskar på en god Ben och Jerry glass! Phish food är min favorit. Vilken är din favorit? Jag skulle igentligen kolla på Saw VI men den hackar hela tiden... Ska vänta så den får ladda lite. Idag har det inte hänt något speciellt, men det är underbart skönt att det är fredag imorgon. I helgen ska jag kanske till stan. Ska köpa lite nya kläder, kanske något till håret med. Nu har jag inget mer att skriva om.

Ha det bra! ♥




Snö!

Hejsan ♥ Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men, jag hatar snö! Man kan inte vara utomhus förrän man får en snöboll i huvudet. Så nu tycker jag att snön kan försvinna och våren kan börja komma! Idag har jag varit i skolan och haft möte med SYV inför gymnasiet. Det står just nu mellan media och djurvård. Jag skulle igentligen åka och kolla på programmet media imorgon men det blev inställt. Ska iallafall dit på måndag! Jag är riktigt sugen på att shoppa just nu! Även om jag inte har så mycket pengar, kanske gör det på fredag? Nu har jag inget mer att skriva om.

Ha det bra! ♥





Superhero Movie!

Hejsan ♥ Förlåt, för den otroligt långa pausen! Det är så att vi helt enkelt inte orkat eller varit sugna på att blogga. Men nu blir det ändring på det! Vi (iallafall jag) ska försöka att skirva några små inlägg varje dag. Just nu kollar vi på filmen superhero movie, den är väldigt rolig! Den är något liknande scary movie filmerna. Idag har det inte hänt så mycket. Skola först, sen hem och bara ta det lugnt. I skolan övade vi lite till nationella proven i svenska. Vi fick lyssna på några historier/dialoger/noveller och sen skulle vi diskutera i par. Texterna var ganska svåra att förstå men jag hoppas att det blir lättare sen när det gäller. Nu har jag inget mer att skriva om för tillfället.

Ha det bra! ♥




RSS 2.0